تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد

جنایت هولناک اسرائیل در مدرسه بیت‌لاهیا

جنایت هولناک اسرائیل در مدرسه بیت‌لاهیا تصاویر منتشر شده از یک مدرسه در شمال نوار غزه، پس از عقب‌نشینی نظامیان اسرائیلی از آن، جنایت هولناک جدید اشغالگران را برملا کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۵ - ۱۱ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 31
کد خبر: ۲۲۶۱۴۸

به گزارش راهبرد معاصر، «پس از خروج نظامیان اسرائیلی از مدرسه خلیفه بن زاید در بیت‌لاهیا، اجساد حدود ۳۰ نفر در این مدرسه در حالی که در کیسه‌های پلاستیکی پیچیده و در زیر شن‌ها دفن شده بودند، پیدا شد». این بخشی از گزارش تصویری شبکه الجزیره از تازه‌ترین جنایت رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه است.

 

برخی منابع رسانه‌ای نیز گزارش دادند که این اجساد متعلق به حدود ۳۰ نفر است که با دست‌های بسته و در حالی که چشم بند بر روی چشمهایشان گذاشته شده بود، اعدام و در کیسه‌های پلاستیکی زیپ‌دار مشکی پیچیده و در شن‌ها دفن شده‌اند.

 

این جنایت در حالی صورت گرفته که همین جمعه پیش دیوان بین المللی دادگستری لاهه در پاسخ به دادخواست ارائه شده از سوی آفریقای جنوبی، رأی صادر و اعلام کرد که اسرائیل باید تمام توانش را وقف توقف نسل‌کشی در غزه کند و از تحریک مستقیم به نسل کشی در جریان این جنگ، جلوگیری و محرکین آن را مجازات نماید.

 

این نخستین‌بار نیست که رژیم صهیونیستی مرتکب چنین جنایتی در بیت‌لاهیا می‌شود، چندی پیش نیز نظامیان اسرائیلی بعد از ربودن ده‌ها فلسطینی از یک مدرسه سازمان ملل در این شهر آنها را برهنه و برخی را اعدام کردند و بقیه را به یک پایگاه نظامی منتقل کردند. برخی از کاربران فضای مجازی با انتشار تصاویر این جنایت، آن را با جنایات داعش در سوریه و عراق مقایسه کردند.

 

پس از عقب‌نشینی نظامیان اسرائیلی از مدرسه خلیفه بن زاید در بیت‌لاهیا، بار دیگر آوارگان فلسطینی به این مدرسه بازگشتند اما در هنگام تمیز کردن مدرسه و قابل اسکان کردن آن، متوجه شدند که در یکی از حیاط‌های مدرسه، ده‌ها جسد پیچیده شده در کیسه‌های پلاستیکی را پیدا کردند. یکی از ساکنان این مدرسه می‌گوید، حداقل ۳۰ جسد بود اما به دلیل تجزیه شدن، قابل شناسایی نبودند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار